Evaluatieformulier

Wij hopen dat jullie ons met behulp van onderstaande vragenlijst willen laten weten hoe jullie onze zorg en begeleiding hebben ervaren. Met het invullen van deze vragenlijst helpen jullie ons om de zorg en de begeleiding van toekomstige ouders te verbeteren. Er is ruimte opengelaten zodat je je antwoord kunt toelichten. Je kunt je op- en/of aanmerkingen ook altijd met ons persoonlijk bespreken.

We stellen het ook erg op prijs als je de moeite neemt om op http://www.zorgkaartnederland.nl een reactie achter te laten over ons centrum of over onze verloskundigen.

Bij voorbaat onze hartelijke dank!
Team verloskundig centrum Zutphen

 

Vragenlijst na het prenatale onderzoek

 

Klachtenregeling

Heb je een klacht over je verloskundige of echoscopiste?
Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je zorgverlener. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in onze praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

1. Bespreek je klacht met je verloskundige of echoscopiste
Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.

2. Schakel onze klachtenfunctionaris in
Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl.