Maak kennis met ons team

 • Kim Schoonenberg – Verloskundige

  Betrokken – Bevlogen – Bekwaam
  Verloskundige (sinds 2000), echoscopiste (sinds 2006), lactatiekundige (sinds 2017). Ik vind alle facetten van mijn vak prachtig! Van de eerste hartslag te zien met de echo via een zwangerschap en bevalling en eventueel de begeleiding bij borstvoeding, graag begeleid ik jullie bij elk stap die jullie zetten naar het toekomstig ouderschap!

 • Marieke van der Linden – Verloskundige

  Open – Motiverend – Oprecht
  Sinds juli 2014 ben ik werkzaam als verloskundige. Het begeleiden en bijstaan van een zwangere vrouw en haar partner in zo’n bijzondere periode van hun leven vind ik een voorrecht. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste en gespecialiseerd in anticonceptie.

 • Suzanne Mentink – Verloskundige

  Eerlijk – Open – Gezelligheid
  Ik ben met veel plezier werkzaam als verloskundige sinds juli 2016. Ik geniet van de persoonlijke begeleiding van mensen tijdens de intense en bijzondere periode van een zwangerschap, bevalling en kraambed. Naast mijn werk als verloskundige heb ik in 2021 ook de master Klinische Gezondheidswetenschappen afgerond.

 • Ingrid van Zuuk – Verloskundige

  Geduldig – Zorgzaam – Betrouwbaar – Een luisterend oor
  Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij Verloskundig Centrum Zutphen. Ik vind het heel speciaal dat ik onderdeel mag zijn van (meestal) één van de mooiste en meest bijzondere momenten in jullie leven. Naast verloskundige, ben ik sinds 2016 ook werkzaam als echoscopiste in de praktijk.

 • Karen van de Maat – Verloskundige

  Integer – Geduldig – Eerlijk
  Sinds 2018 ben ik werkzaam als verloskundige. Hiervoor ben ik als docent werkzaam geweest. Dat was het niet helemaal, daarom heb ik de opleiding tot verloskundige gedaan. En nooit spijt van gehad. Heel mooi jullie te mogen bijstaan tijdens deze bijzondere periode in jullie leven!

 • Eline van der Meer – Verloskundige

  Enthousiast – Rustige aanwezigheid – Open
  In 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de academie in Amsterdam. Sindsdien heb ik met veel plezier in verschillende dorpen en steden in Nederland gewerkt. Inmiddels heb ik mij gevestigd in de Achterhoek en ben ik af en toe werkzaam bij Verloskundig Centrum Zutphen.

 • Bente Bekhuis – Verloskundige

  Nuchter – Rustig – Gezellig
  Sinds 2019 ben ik verloskundige en werk ik met veel trots en plezier. Verloskunde is voor mij het mooiste vak dat er is en het blijft speciaal dat ik ouders mag begeleiden in deze bijzonder periode van hun leven. Momenteel ben ik bezig met de echo opleiding en hoop ik mij binnenkort ook echoscopiste te kunnen noemen!

 • Marieke van Driel – Echoscopiste

  Van 2002 tot en met 2012 heb ik als verloskundige gewerkt. Sinds 2005 werk ik als echoscopiste. In 2013 heb ik mij gespecialiseerd in de 20 weken echo, in 2021 is daar de 13 weken echo ook bij gekomen. Ik vind het erg leuk om aan toekomstige ouders hun kind te laten zien middels een echo en te beoordelen of er wel of geen bijzonderheden zijn bij de baby.

 • Kyrsa van Dormalen – Assistente

  Ik vind het een feest om als assistente te werken bij Verloskundige Centrum Zutphen, dit doe ik sinds februari 2022. Het voelt als een warm bad en hopen dat de stellen die bij ons komen dit ook zo voelen. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin, lieve vrienden en familie.

 • Sabine Hartendorf – Assistente

  Met veel plezier werk ik sinds oktober 2023 als assistente bij Verloskundig Centrum Zutphen. Ik kijk er naar uit om jullie in onze praktijk te verwelkomen.

   

 • Babette Lanters – Assistente

  Ruim 16 jaar heb ik als Obstetrie en Gynaecologie verpleegkundige in het Gelre ziekenhuizen gewerkt. Ik werk nu sinds augustus 2021 als assistente bij Verloskundig Centrum Zutphen en dat doe ik met veel plezier.

 • Irma Wagenvoort – Assistente

  Al sinds 2002 ben ik werkzaam als assistente, tegenwoordig wat meer op de achtergrond als administratieve kracht. Naast mijn werk bij Verloskundig Centrum Zutphen, heb ik een eigen praktijk, waar ik mensen mag begeleiden na het doormaken van een miskraam. Een lach en een traan staan zo heel dicht bij elkaar!